Musiskwartier
Facebook Musis Kwartier Instagram Musis Kwartier

Die Grenze

Parfumerie Die Grenze biedt voor elk persoon en elke gelegenheid de beste geuren tegen de scherpste prijzen. Omdat wij veel inkopen dankzij onze 15+ filialen kunnen wij bijna altijd de goedkoopste zijn. Die Grenze biedt een varient aanbod aan verschillende merkgeuren als Calvin Klein, Mexx, Joop!, Jill Sander, Hugo Boss en nog veel meer.

Libertas

Arnhems Boeken Café (ABC) Libertas: een echt literair café! Jong of oud: iedereen kan er terecht voor een drankje en natuurlijk een goed boek. Uniek in Arnhem is ook het bring-your-own-food concept: je bent welkom om zelf een hapje eten mee te nemen. De boeken in ABC Liberas zijn een bonte verzameling van bijzondere tweedehands waar: van geschiedenis tot strips, en van klassieke romans tot kinderboeken.

Prijsmepper

Prijsmepper is een klantvriendelijke actieoutlet. Het zeer gevarieerde assortiment wordt samengesteld uit restvoorraden van A.S. Watson formules Kruidvat en Trekpleister. Hierdoor tref je bij Prijsmepper een verrassend assortiment tegen nog meer voordeel. De winkels van Prijsmepper zijn verspreid over het gehele land en worden vaak geopend op een tijdelijke locatie.

De artikelgroepen worden aangeboden met hoge kortingen en outletprijzen. De variëteit aan producten kunnen wekelijks verschillen. Er is geen vast assortiment, en voor acties geldt conform Op = Op. Prijsmepper kent de volgende categorieën: snoep, schoonmaakmiddelen, drogisterij artikelen, knutsel artikelen, home deco, keuken accessoires, Bijoux sieraden, textiel, speelgoed, boeken cd/dvd, kaarsen en seizoenartikelen als Kerst, Valentijn, Pasen en Zomer.

Vinkenz V.O.F.

Chi-Mento

Chi-Mento biedt in een relatief kleinschalige (426m2) en warme sportschool uitstekende begeleiding. Onze Chi-Mento trainers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij sporten leuk vindt en de resultaten behaald die je voor ogen hebt.

Onze inrichting en werkwijze is uniek in Arnhem en omgeving en onderscheid zich door aandacht en kwaliteit.

PlatteTV

PlatteTV.nl staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 50 jaar ervaring met TV’s, audio, bijpassende apparatuur en accessoires. In onze mooie winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doesburg en Doetinchem kunt u alle TV’s en bijpassende apparatuur beleven en beluisteren. Bovendien beoordelen onze klanten ons met een 9.3!

Musiskwartier

Zeeman

Zeeman, goede, goedkope kleding en huishoudtextiel is onze specialiteit. Zeeman is GOEDkoop, relevant, verrassend en betrouwbaar.

“Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn”. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar. Goede èn goedkope kleding en huishoudtextiel werd onze specialiteit. Waar mogen onze klanten op rekenen? Een koopjesparadijs, dat is de basis. Maar er is meer. Want er zijn vele redenen om te kiezen voor Zeeman en regelmatig naar onze winkels te komen.

WAAR

WAAR heeft een prachtige winkel en is de eerste met het concept “WAAR Smaak Lokaal”. WAAR is een duurzaam cadeauconcept dat verantwoorde en mooi vormgegeven producten verkoopt en nu kun je er ook van alles proeven! Bij WAAR kun je leuke en bijzondere cadeaus kopen.

Het assortiment bevat fairtrade producten, producten met een EKO of FSC keurmerk, en producten van gerecycled materiaal. De verpakkingen van de cadeautjes en de tasjes zijn ook duurzaam zijn. Duurzaam ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel. Er wordt in elke winkel gebruik gemaakt van duurzame materialen als ecologische verf, FC-hout en energiezuinige verlichting.

In deze compleet vernieuwde WAAR winkel biedt WAAR ook ruimte voor het eerste horeca concept het ‘WAAR Smaak Lokaal’. Je kunt er van alles proeven; het beste verse biologische brood van de lokale bakker, de ‘gekke groente’ soepjes van Kromkommer, een vers kopje fairtrade koffie, frisse fruitige smoothies, verse salades en nog véél meer!

Waaghals

Waaghals is een independent record store/platenzaak met twee vestigingen en bestaat sinds 1985.

Zo is Waaghals gespecialiseerd in vele genres op LP en Cd, nieuw en 2ehands. Denk hierbij aan concert dvd’s, folk Dvd’s, Rock cd’s, games, PS Vita games, movies en jaren 60 platen. Naast de winkel hebben zij tientallen eigen releases op diverse labels : Waaghals records, A New Dawn, Boem! Records, Brinkman Records, Fingers Ltd, Staphorst Int. Rec. Met meer dan 10.000 lp’s / cd’s en een eigen onze online shop, is Waaghals een van de grootste platenzaken in Nederland.