Musiskwartier
Facebook Musis Kwartier Instagram Musis Kwartier
Terug naar shops

Texttim.nl

Door een persoonlijk tekstbord te ontwerpen, kun je een uniek cadeau geven dat impact maakt op iemand zijn leven. Een bloemetje of kaartje geven is leuk maar ligt meestal na een week al in de prullenbak. Een gepersonaliseerd tekstbord krijgt daarentegen meestal een mooi plekje in huis. Met de juiste boodschap kan de ontvanger hier dagelijks energie uit halen.

 

Het idee voor TextTim.nl komt uit de periode dat Tim studeerde voor Maatschappelijke Werker aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens zijn opleiding is hij veel in contact gekomen met eenzaamheid. “Mensen zijn steeds meer op zichzelf en hebben soms een klein netwerk. Bij eenzaamheid gaat het er niet om hoeveel sociale contacten iemand heeft, het gaat juist om de kwaliteit van contacten die bepalend zijn.” Vertelt Tim Aaldering. Daarnaast gaat het contact steeds vaker digitaal in plaats van persoonlijk. “Ik gelooft dat persoonlijk contact meer waarde heeft en wij elkaar meer kunnen steunen. Daarnaast is hij overtuigd dat wij meer kunnen uitspreken naar elkaar zodat banden versterkt en netwerken uitgebreid worden.” Uit onderzoek blijkt dat het probleem groter is dan gedacht. Zo geeft 43% van de volwassen aan zich eenzaam te voelen.

 

TextTim.nl is ook bezig met de volgende generatie en met de natuur. Waar mogelijk is werk hij zo duurzaam mogelijk. Zo gebruikt hij alleen duurzaam hout en maakt hij geen gebruik van vervuilende stickers of inkt. In de winkel graveert hij de tekstborden met een lasergraveermachine. “Niet alleen is dit beter voor het milieu, ook geeft het een luxere uitstraling. De tekst en/of afbeelding zitten voelbaar in het hout.  De stroom die verbruikt wordt is 100% afkomstig van zonne-energie en TextTim.nl heeft zelfs zijn eigen zonnepaneel.”

De Gruyterpassage 12
Arnhem, 6811 BT Arnhem

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 
Zaterdag: 
Zondag: 

De Gruyterpassage 12
Arnhem, Gelderland 6811 BT Arnhem
06 33446395